Oh no: onverwachte twist in Ex on the Beach

Deze keuze valt niet in goede aarde...

Gisteravond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. En zoals we dit seizoen gewend zijn, zit het weer bomvol drama, ruzies, nieuwe exen en twists. Zo moest een original het programma verlaten.

Let op: Dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Bootparty

Het was deze week tijd voor de welbekende bootparty in Ex on the Beach. Terwijl alle kandidaten een feestje bouwen op de boot, komt er in de villa een nieuwe ex binnen. Bij terugkomst ontdekt Jonna dat het om zijn ex, Lisa, gaat. “Als je alleen maar denkt dat je met al die leugentjes er zomaar vanaf kunt komen, dan kom ik zelf de waarheid wel halen. Zo makkelijk kom je niet van me af Jonna”, bijt ze hem toe.

Om het allemaal nog erger te maken, stuurt de tablet of terror Jonna op date met Cynthia. Het blijkt de meeste ongemakkelijke date ever te worden, aangezien de twee een romance niet zien zitten. En waar Cynthia nog wel een gesprek wil voeren, baalt Jonna vooral van de date en flirt hij in de tussentijd met de serveersters. Eenmaal terug in de villa heeft hij meer geluk, want hij mag samen met Lisa in de love mansion slapen. Er gebeurt echter niks, omdat hij nog steeds ‘straf’ heeft.

Nog een ex

De volgende dag worden Janey, Megan en Cynthia op het strand verwacht. Dit keer komt Rick, de ex van Cynthia, het strand op gelopen. De twee leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan in Arnhem. De komst van Rick is dit keer niet alleen maar positief voor de kandidaten, hij heeft namelijk een extra power waar iedereen voor vreest. Rick mag namelijk iemand naar huis sturen. Oh no! 

Naar huis

’s Avonds moet Rick zijn keuze maken en hij besluit “van het meest plakkerige duo er één naar huis te sturen”, namelijk Joey. Die keuze valt echter niet in goede aarde bij de original, die de gloednieuwe ex meteen te lijf gaat met Marc-Junior en Jonna. “Dat kun je niet maken man”, roepen ze. En ook Megan, met wie Joey samen was, is not amused. De ruzie is zelfs zo heftig, dat de productie ertussen moet springen om ze uit elkaar te halen. Uiteindelijk verlaat niet alleen Joey, maar ook Megan de villa – als setje. Wat een plottwist!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws