Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Prime Video deelt trailer van tweede seizoen The Summer I Turned Pretty

Dit belooft veel goeds!

Sinds het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty vorig jaar op Prime Video verscheen, staan we te popelen om het tweede seizoen te bingen. 14 juli is het zover en kunnen we de serie eindelijk verder kijken. Prime Video heeft zojuist de trailer van het tweede seizoen gedeeld en die belooft veel goeds!

Nieuw seizoen

14 juli is het zover en kunnen we eindelijk genieten van het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty. Enne, Prime Video trakteert ons die dag niet op één aflevering, maar meteen op drie. Daarna zullen er wekelijks nieuwe afleveringen op de streamingdienst verschijnen.

Eerder deelde Prime Video al een sneak peek van de eerste beelden van het nieuwe seizoen, maar nu is ook de trailer gedeeld!

Verhaal

The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han (Ja, ook de schrijfster van To All The Boys I’ve Loved Before). De serie gaat over Belly (Lola Tung) die elke zomer met haar familie op bezoek gaat bij de beste vriendin van haar moeder. De twee zoons van die vriendin zagen Belly altijd als slechts een kind, maar dat is sinds deze zomer wel anders. Hierdoor ontstaat er een soort van awkward driehoeksverhouding tussen de twee jongens (Jeremiah en Conrad) en Belly. In het tweede seizoen is er een hoop veranderd voor Belly en haar familie en gaan we zien hoe het verder gaat tussen Belly en haar liefde voor de twee broers.

Aangezien de boekenreeks uit drie boeken bestaat, is de kans groot dat we ook nog een derde seizoen ven de populaire serie kunnen verwachten. Fingers crossed! 

Bron en Beeld: Amazon Prime Video