Dit is wanneer het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty te zien is

Bijna!

Sinds het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty vorig jaar op Amazon Prime verscheen, kunnen we geen genoeg krijgen van de serie. Helaas wachten we al een tijdje op het tweede seizoen, maar daar komt binnenkort verandering in.

Nieuw seizoen

Gisteren heeft Prime Video namelijk eindelijk bekendgemaakt wanneer we het nieuwste seizoen van The Summer I Turned Pretty op de streamingdienst kunnen verwachten. Enne, dat is sneller dan je denkt! Op 14 juli keert de serie namelijk weer terug op het witte doek. Ook deelt de streamingdienst al een kleine sneak peek van de eerste beelden.

Het verhaal

The Summer I Turned Pretty is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han (Ja, ook de schrijfster van To All The Boys I’ve Loved Before). De serie gaat over Belly (Lola Tung) die elke zomer met haar familie op bezoek gaat bij de beste vriendin van haar moeder. De twee zoons van die vriendin zagen Belly altijd als slechts een kind, maar dat is sinds deze zomer wel anders. Hierdoor ontstaat er een soort van awkward driehoeksverhouding tussen de twee jongens (Jeremiah en Conrad) en Belly. In het tweede seizoen is er een hoop veranderd voor Belly en haar familie en gaan we zien hoe het verder gaat tussen Belly en haar liefde voor de twee broers.

Aangezien de boekenreeks uit drie boeken bestaat, is de kans groot dat we ook nog een derde seizoen van de populaire serie kunnen verwachten. Fingers crossed!

Bron: Tagmag | Beeld: Amazon Prime Video

Laatste nieuws