Zo style je de ‘exposed bra-trend’

We love it!

Nog niet zo heel lang geleden zagen we de ‘exposed thong‘-trend voorbijkomen bij menig A-lister. Maarre, dit keer is het de ‘exposed bra‘-trend die het modebeeld overneemt. Toch moet je nog niet te vroeg juichen! Je moet namelijk net als bij de exposed thong-trend, goed weten hoe je de exposed bra-trend moet stylen. Enne, daar zijn wij natuurlijk voor!

Exposed bra-trend

Eerder deden we altijd ons best om onze bh-bandjes zo goed mogelijk te verbergen. Maar dat is nu verleden tijd! De exposed bra-trend is namelijk he-le-maal hot and happening. Deze trend wordt vooral gebruikt door A-listers die hun klassieke look een edgy en sexy uitstraling willen geven. Enne, ook jij kan dat voor elkaar krijgen door middel van deze trend. Benieuwd hoe menig A-lister deze trend styled? Wij geven je een aantal voorbeelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lilyjamesofficial

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlize Theron (@charlizeafrica)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw)

Alle regels laten vallen

Eerlijk is eerlijk, deze trend is helemaal hét op dit moment en wij zijn fan. Het enige wat je met deze trend moet onthouden is dat je letterlijk álle regels moet laten vallen. En nee, je hoeft natuurlijk niet meteen je beha te laten zien als je het toch nog een beetje spannend vindt. Begin dan bijvoorbeeld gewoon met een bralette met daar weer een jasje overheen. Voel je je op je gemak? Dan kun je vanaf daar lekker door blijven experimenteren met deze trend. Enjoy!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws