Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Chrissy Teigen en John Legend ouders geworden van vierde kindje

'Ik was getuige van de bevalling van de mooiste vrouw, mijn vriendin, onze draagmoeder'

Beschuit met blauwe muisjes voor Chrissy Teigen en John Legend: de twee zijn trotse ouders geworden van hun vierde kindje door middel van een draagmoeder. Op Instagram deelt het stel het geweldige nieuws.

Geboorte

De twee deelden het prachtige nieuws afgelopen woensdagavond op hun Instagramaccount met een aantal aandoenlijke foto's en een prachtige boodschap naar hun draagmoeder. "Ik was getuige van de bevalling van de mooiste vrouw, mijn vriendin, onze draagmoeder. We willen je bedanken voor dit ongelofelijke geschenk dat je ons hebt gegeven, Alexandra." En doordat ze haar vriendin zó dankbaar zijn hebben ze hun zoontje de tweede naam Alexander gegeven, die verwijst naar Alexandra. "Hij is altijd met jou verbonden." Ahw!

Bijzonder verhaal

Het is nog maar vijf maanden geleden dat Chrissy herself hun derde kindje Esti op de wereld zette. Echter, was het altijd haar droom om moeder te zijn van vier kinderen. En die gebeden werden gehoord, want terwijl Chrissy zelf zwanger raakte van IVF, raakte draagmoeder Alexandra ook zwanger. Wauw!

Felicitaties

In de comments stroomt het vol van de felicitaties en lieve berichten van vrienden, familie en fans. "Gefeliciteerd!!! We zijn zo excited voor je en voor al deze zegeningen", schrijft Kris Jenner. Kourtney Kardashian reageert met: "🙏🏼❤️🥰" en Bling Empire-ster Kelly Mi Li reageert: "Dat haar 😍😍😍 Gefeliciteerd mama!!! Hij is zo prachtig" Anderen schrijven: "Dit is prachtig 🤩 Gefeliciteerd" en "Ik ben zo blij voor jou en je familie!"

Bron: Instagram, RTL Boulevard | Beeld: Instagram, NL Beeld