Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prachtig: Chrissy Teigen deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap

You go girl!

Eerder dit jaar maakten Chrissy Teigen en hubby John Legend bekend dat ze opnieuw ouders zijn geworden. Tijdens haar zwangerschap werden we op Instagram geregeld getrakteerd op een kiekje van haar groeiende babybump en prachtige pregnancy glow. Nu plaatst het model een eerlijke foto van haar lijf ná de zwangerschap.

Esti Maxine Stephens

Chrissy plaatste begin dit jaar vol trots een foto waarop haar oudste twee kids hun zusje vasthouden. Haar dochtertje is geboren en het kleine meisje heeft de naam Esti Maxine Stephens gekregen. “Ze is hier! Esti Maxine Stephens - het huis bruist en ons gezin kan niet gelukkiger zijn💕”, schreef Chrissy bij de post.

In oktober 2020 liet het stel weten dat zij een miskraam hadden doorstaan. Na dagen van complicaties maakte Chrissy toen bekend dat zij afscheid hadden moeten nemen van hun zoontje, Jack. Na een zware periode, was er in augustus vorig jaar dus goed nieuws voor het gezinnetje.

Eerlijke foto

Tijdens de zwangerschap van het kleine wonder postte Chrissy regelmatig trotse bikini kiekjes van haar bolle baby buik. We get that, want ze was prachtig zwanger! Toch vindt het model het nu tijd om ook een realistisch beeld van haar lijf de wereld in te slingeren – dat van een moederlichaam na een zwangerschap. En dan hebben we het niet over de perfecte voorbeelden die we af en toe voorbij zien komen, waarbij een vrouw binnen een week weer met platte buik en maatje zesendertig voor de spiegel staat te poseren.

Ze schrijft bij het eerlijke maar prachtige kiekje met baby Esti: ''Een borst die op de een of andere manier langs mijn zij hangt en levenslange paarse littekens, maar je bent te perfect om me daar zorgen over te maken!''

Reacties

Het regent reacties van fans die haar bedanken voor haar eerlijkheid en moed voor het plaatsen van de foto. Zo reageert iemand ''Thank you for normalizing bodies🥰'', en schrijft een ander ''Those aren’t scars…they’re tiger stripes.'' Verder wordt ze bedolven met complimenten als ''Stunning and perfect ♥️♥️♥️''

Bron: Instagram @chrissyteigen | Beeld: NL Beeld