Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Bachelors Indigo plaatst video met nieuwe vriend

Love is in the air!

De knappe Indigo Oord was een van de deelneemsters van de Nederlandse versie van De Bachelor. Enne, hoewel ze de liefde niet vond bij Thomas, is de knappe dame nu wél heel erg gelukkig in de liefde, zo deelt ze op haar TikTok-account. Cute!

Rijk Hofman

Na haar deelname aan De Bachelor wist Indigo helaas het hart van Thomas niet te stelen, maar wél van iemand anders. Zo was het voor Rijk Hofman liefde op het eerste gezicht. En hoewel er geruchten ontstonden dat de twee mogelijk met elkaar aan het daten zouden zijn, klaarde Indigo tijdens een interview eens en voor altijd de lucht. "We zijn niet echt aan het daten hoor", vertelde ze toentertijd. "We zien elkaar gewoon af en toe. En dat is gewoon heel gezellig."

Nieuwe vlam

Echter, is er van een love story tussen de twee allang geen sprake meer en is Indigo al een jaar lang gelukkig met haar nieuwe lover, zo deelt ze op TikTok. Toch was dit voor veel volgers een grote verrassing, aangezien de beauty herself nog nooit eerder iets naar buiten heeft gebracht over een mogelijke relatie. Maarre, één ding is in ieder geval zeker: Indigo is happier than ever met haar nieuwe vlam!

@indixoord Zo dichtbij maar elkaar toch een jaar geleden pas ontmoeten… We might have met sooner if we had #happn ♬ I GUESS I'M IN LOVE

Reacties

Ook in de reacties zien haar volgers dat ze dolgelukkig is met haar vriend en reageren massaal met lieve reacties. "Nou dit is veelste lief", reageert iemand. "Zoooo lief!😍", schrijft iemand anders. Toch kunnen mensen het ook niet laten om Rijk te noemen in de reacties en maken er een grapje van. "Rijk Hofman dit had jij kunnen zijn..." en "Rijk is emo nu", wordt er onder andere gereageerd. Ha!

Bron: TikTok | Beeld: TikTok, NL Beeld