Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jennifer Lawrence reageert op geruchten rondom vermeende affaire met Liam Hemsworth

Volgens de rumours zou Jennifer gezoend hebben met Liam Hemsworth toen hij nog met Miley Cyrus samen was.

No Hard Feelings Premiere

Als celeb is het voor Jennifer Lawrence maar moeilijk om haar leven uit de spotlights te houden. De actrice schittert al jaren op het witte doek en heeft daarnaast al behoorlijk wat ervaring met rumours en paparazzi. Zo werd er een aantal jaren gespeculeerd dat Jennifer een affaire gehad zou hebben met Liam Hemsworth. In de Amerikaanse talkshow 'Watch What Happens Live' van Andy Cohen, schept de actrice nu duidelijkheid over die situatie.

Affaire

Een paar jaar geleden draaide de geruchtenmolen op volle toeren en werd er gespeculeerd dat Jennifer met Liam gezoend zou hebben, terwijl hij nog een relatie had met Miley Cyrus. De geruchten werden weer aangewakkerd toen Miley's hit Flowers uitkwam, waar ze over een break-up zong. Volgens Jennifer is niks van de geruchten waar. "Daar is niets van waar", zei Jennifer. "Totale onzin."

"We weten allemaal dat Liam en ik elkaar een keer hebben gezoend", legde ze uit. "Dat was jaren nadat zij uit elkaar gingen." Dat was in 2015, terwijl Liam en Miley uit elkaar gingen in 2013. In 2016 kwamen Liam en Miley weer bij elkaar, en gingen in 2019 weer uit elkaar. Aha!

Relatie

De Hunger Games-ster viel in 2019 als en blok voor haar hubby Cooke. En hoewel de twee hun liefde vorig jaar hebben bezegeld met een baby, weten we verder niet veel over de relatie van het stel. In een interview met Catt Sandler voor de NAKED Met Catt Sandler Podcast vertelde ze wel ooit hoe ze voor Cooke is gevallen.

“Ik was absoluut niet op een plek waarvan ik dacht: ‘Ik ben klaar om te trouwen’. Maar ik had Cooke net ontmoet en ik wilde met hem trouwen. We wilden met elkaar trouwen. We wilden ons volledig inzetten voor elkaar. Hij is mijn beste vriend, dus ik wil hem voor altijd legaal aan me binden. Gelukkig bestaat daar papierwerk voor. Het is het beste. Je vindt je favoriete persoon op de planeet en dan zorg je ervoor dat hij niet weg kan. Dus ik wilde dat aanbod absoluut aangrijpen!”, aldus Jennifer destijds.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NEW YORK, NY- JUNE 20: Jennifer Lawrence at the premiere of No Hard Feelings at the AMC Lincoln Square on June 20, 2023 in New York City. Credit: RW/MediaPunch