Babynieuws! Jennifer Lawrence bevallen van eerste kindje

Hooray!

Beschuit met muisjes, want Jennifer Lawrence en manlief Cooke Maroney zijn ouders geworden van hun eerste kindje. Dat meldt TMZ.

Privacy

Jennifer wist haar zwangerschap lang verborgen te houden. De actrice werd voor het eerst hoogzwanger gespot toen ze de populaire film Don’t Look Up promootte. In een eerder interview met Vanity Fair gaf ze dan ook aan haar baby zoveel mogelijk uit de spotlights te willen houden. “Als ik op een etentje was en iemand zei: “Oh mijn god, je verwacht een baby”, zou ik niet zoiets hebben van: “God, daar kan ik niet over praten. Ga weg bij me, jij idioot!” Maar elk instinct in mijn lichaam wil hun privacy voor de rest van hun leven beschermen, zo veel als ik kan. Ik wil niet dat iemand zich welkom voelt in hun bestaan. En ik heb het gevoel dat dat pas begint met hen niet op te nemen in dit deel van mijn werk”, aldus de actrice.

Relatie

De Hunger Games-ster viel in 2019 als en blok voor haar hubby Cooke. En hoewel de twee hun liefde nu hebben bezegeld met een baby, weten we verder niet veel over de relatie van het stel. In een interview met Catt Sandler voor de NAKED Met Catt Sandler Podcast vertelde ze wel ooit hoe ze voor Cooke is gevallen.

“Ik was absoluut niet op een plek waarvan ik dacht: ‘Ik ben klaar om te trouwen’. Maar ik had Cooke net ontmoet en ik wilde met hem trouwen. We wilden met elkaar trouwen. We wilden ons volledig inzetten voor elkaar. Hij is mijn beste vriend, dus ik wil hem voor altijd legaal aan me binden. Gelukkig bestaat daar papierwerk voor. Het is het beste. Je vindt je favoriete persoon op de planeet en dan zorg je ervoor dat hij niet weg kan. Dus ik wilde dat aanbod absoluut aangrijpen!”, aldus Jennifer destijds.

Wanneer Jennifer precies is bevallen en wat het geslacht van haar baby is, wil ze helaas nog niet vertellen. We wachten geduldig af!

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws