Jennifer Lawrence steelt de show met teenslippers op red carpet

Bye bye, high heels.

Dat Jennifer Lawrence zich over het algemeen niks aantrekt van wat mensen van haar vinden, bewees ze ook afgelopen weekend bij het jaarlijkse prestigieuze filmfestival in Cannes. En hoewel de actrice schitterde op de rode loper in een prachtige knalrode japon van Christian Dior, was het haar schoenkeuze die de hoofden deed draaien.

Filmfestival

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het internationale filmfestival in Cannes. Filmsterren, celebs en A-listers van over de hele wereld reisden af naar de Franse stad om te schitteren op de rode loper. Actrice Jennifer Lawrence trad ten tonele in een prachtige knalrode japon van Christian Dior, en waar er op het eerste oog niks opmerkelijks te zien was aan haar fabulous outfit, verraste ze vriend en vijand met haar schoenkeuze.

Toen ze de trap af moest, verruilde de Hunger Games-ster haar pijnlijke rode stiletto’s namelijk voor een stel comfortabele zwarte teenslippers. And we get it: als je de hakken toch niet kan zien onder je jurk, waarom dan niet gaan voor comfortabele teenslippers? Jennifer rockte de teenslipper-look en dat is in ieder geval niet onopgemerkt gebleven. Love it.

Clumsy

Dat hakken en een trappen geen perfect match zijn voor Jennifer is overigens niet echt een verrassing. De actrice namelijk al eens onderuit tijdens de première van The Hunger Games: Mockingjay Part 2 in Madrid. Ook struikelde ze tijdens de Ocars in 2016 terwijl ze bij aankomst uit haar auto stapte. En een jaar eerder viel ze al eens over de trap toen ze het podium op liep om haar Oscar voor haar hoofdrol in Silver Linings Playbook in ontvangst te nemen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld. / BrunoPress

Laatste nieuws