Emma Heesters maakt de tongen los met zomerse bikinifoto

De blondine laat de temperatuur behoorlijk stijgen.

Lees ook

Na de release van haar succesvolle nummer met Ronnie Flex en Kriss Kross Amsterdam, Alles Wat Ik Mis, is Emma Heesters van een welverdiende zonvakantie aan het genieten. Op Instagram verbaast ze haar volgers met een bikinifoto die weinig aan de verbeelding over laat.

Bikinifoto

Momenteel geniet Emma van een heerlijke vakantie in een tropisch oord, inclusief een plekje aan een zwembad, heerlijke drankjes, lekker eten en natuurlijk haar lover Wesley Hoedt. Op Instagram deelt ze een kiekje van het zonnige tafereel. Maarre, wij moeten bekennen dat we vooral oog hebben voor hoe stunning de blondine er in haar bikini uitziet.

Dat is ook Emma's volgers niet ontgaan. Onder het zomerse bikinikiekje regent het vlammetjes, hartoogjes en hartjes. “Sexy”, “Wat ben je knap” en “Wow”, klinkt het in de comments. “Wou dat ik Wesley was”, schrijft een volger. Dat boyfriend Wesley maar wat trots is op zijn prachtige vriendin, blijkt wel uit zijn korte maar krachtige reactie. Onder Emma's foto reageert-ie met hartoogjes, een vlammetje en een knipogende emoji.

Onzekerheden

Dat Emma er prachtig uitziet in deze onthullende bikini is een feit. Toch is ze naar eigen zeggen niet altijd zo zelfverzekerd over haar lichaam geweest. In een eerder interview met Grazia vertelde ze: “Iedere vrouw heeft last van onzekerheden, ongeacht hoe ze eruitziet.”

“Maar ik zit nu veel lekkerder in mijn vel dan vroeger. En dat heeft weinig met mijn kledingmaat te maken, meer met hoe ik me voel. Vroeger heb ik veel gedanst, klassiek en modern. Als ik dan iets aankwam, hoorde ik dat meteen: 'Let erop dat je niet te dik wordt!' Dat legde een grote druk op me, omdat ik zelf ook begon te denken dat ik te stevig werd. Terwijl dat helemaal niet zo was.”

Inmiddels is de zangeres niet meer bezig met elk grammetje dat eraan komt of er afgaat. “Als ik zin heb in een stuk pizza, eet ik dat gewoon. Dat is beter voor mijn mental health“, legt ze uit. Elke dag onderuitgezakt op de bank daarentegen, dat is niets voor Emma. “Ik ga veel naar de sportschool, al is me fit voelen belangrijker dan slank zijn.” You go, Emma!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook