Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Seizoen 5 van Too Hot To Handle staat binnenkort al op Netflix

We can't wait!

Netflix maakte in januari al bekend dat er een vijfde seizoen komt van de het programma Too Hot To Handle. Wanneer dit seizoen te zien zou zijn, werd echter nog niet bekend. Inmiddels weten we dat het vijfde seizoen vanaf 14 juli te bingen is!

Handjes thuishouden

Ken je deze sexy realityserie nog niet? Dan wordt het hoog tijd dat we je op de hoogte stellen van het concept. In Too Hot To Handle wordt er een groep knappe singles bij elkaar in een villa gezet. En hoewel we bij andere programma’s zien (Ex on the BeachLove Island, red.) dat de deelnemers dan intiem worden, is dat hier ten strengste verboden.

De singles strijden voor het prijzengeld, maar dat wordt steeds lager wanneer iemand zich niet aan de regels kan houden. Zelfs een ‘onschuldige’ tik op de bil kan een flinke ‘boete’ opleveren. Elk seizoen is het dan ook weer de vraag: met welk (laag) bedrag gaat de winnaar naar huis? – okay, en het is natuurlijk heerlijk om te zien dat de singles steeds seksueel gefrustreerder worden.

Deelnemers

Helaas is nog niet bekend wie meedoen aan het vijfde seizoen van Too Hot To Handle. Wel is de kans groot dat er weer modellen, influencers en studenten uit verschillende landen meedoen. Wij markeren in elk geval alvast 14 juli in onze agenda!

Bron: Netflix Nederland, Cosmopolitan | Beeld: Netflix