Dit Too Hot To Handle-koppel is uit elkaar

No!

Lees ook

Oh no! Ons favoriete koppel Francesca Farago en Harry Jowsey, uit de guilty pleasure serie Too Hot To Handle, zijn niet langer een stel. Dit meldt Francesca in haar nieuwe YouTube-video.

Duizend stukjes

"Hij besloot het uit te maken, omdat hij een langeafstandsrelatie niet langer zag zitten", vertelt ze aan haar followers. Harry zou het nieuws aan haar hebben vertelt toen ze op een tripje naar Los Angeles waren. Pijnlijk..

Lees ook: Too Hot To Handle-kandidaat Harry had een relatie met déze deelnemer

Ruzie

De Too Hot To Handle-deelneemster laat weten dat ze het erg moeilijk heeft met de breuk tussen haar en Harry. Zo wilde ze het eerst niet eens aan haar vrienden vertellen.

"Ik dacht oprecht dat we gewoon even door een moeilijke periode gingen en dat we er wel uit zouden komen. Ik wilde het niet geloven. Hoe kun je het ene moment iemand ten huwelijk vragen, maar tegelijkertijd zeggen dat je niet bij elkaar kunt zijn door de afstand?"

Francesca vertelt wel dat ze af en toe ruzie maakten, maar noemt dit zeker niet de reden van de break-up. "Ik zou nooit hebben opgegeven, maar hij gaat verder met zijn leven en ik moet hetzelfde doen."

Bekijk hieronder de YouTube-video van Francesca.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Too Hot To Handle, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook