Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg blikt terug op eerste date met André Hazes

'Vuurwerk door m’n hele lijf'

Het is vandaag een bijzondere dag voor Monique Westenberg en André Hazes. Precies negen jaar geleden hadden ze namelijk hun eerste date. Op Instagram staat Monique uitgebreid stil bij deze dag en blikt ze terug op die allereerste ontmoeting.

Vuurwerk

"20 juni 2014, we hadden onze eerste date", begint Monique het verhaal. "Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus. Stoer als ik was reed ik naar Vinkeveen en daar stond hij me op te wachten", vertelt ze over haar eerste afspraakje met André. Al snel merkte ze dat dit geen 'gewone' date werd. "Tering, wat voelde ik nou? Vuurwerk door m’n hele lijf. Meteen. Bij die eerste blik. Fuck! Zou hij dit ook hebben? Ik werd stil. Ik ja, want ik lul de oren van je kop en heb echt m’n bekkie wel bij me, maar jezus wat werd ik nerveus", blikt ze terug.

Koortslip en een gebroken hak

De date begon echter allesbehalve soepel. "M’n hak brak af, maar gewoon doorlopen. Ik had ook nog eens een koortslip wat me normaal niks interesseert en ik zou toch niet gaan zoenen, maar nu had ik het idee alsof alleen dat ding zichtbaar was", vertelt Monique. Maar gelukkig kwam ze al snel los dankzij haar 'vlotte babbel en humor'. "We hadden een heel leuke avond en het werd bij het afscheid toch een kus", deelt ze. Maar daarna sloeg de twijfel toe. "Ik reed naar huis met een lading vlinders in m’n buik. Shit wat moet ik hier nou mee?? Hij is verdomme zestien jaar jonger en alleen maar scharrelen daar ben ik echt niet van. Stug stoer blijven doen de weken erna…"

Verliefd

Die twijfels waren in een klap verdwenen toen André bij haar voor de deur stond en zei 'ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben verliefd, tot over m’n oren’. "Mijn benen trilden en ik hoorde mezelf zeggen: 'Ik ook'!" deelt Monique. "Nu vandaag negen jaar verder, met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik ze nog steeds, die vlinders." Ahw! "En hij, hij heeft sinds die dag voor de rest van z’n leven last van een koortslip! Fijne first date day @andrehazes, Ik hou van jou. ♥️"

Bron: Instagram @moniquenoell | Beeld: NL Beeld