André Hazes verklaart opnieuw de liefde aan Monique Westenberg

'Mijn hart ligt voor altijd bij jou'

Dit weekend maakte André Hazes zijn comeback op het podium van Holland Zingt Hazes. De zanger zit beter dan ooit in zijn vel, en ook in zijn liefdesleven lijkt het voor de wind te gaan. Op Instagram lijkt hij namelijk opnieuw de liefde te verklaren aan Monique Westenberg.

Goede en slechte tijden

“Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende”, schrijft André bij een zwart-wit foto waarop hij Monique zoent. “Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden”, gaat hij verder. “Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde.” De zanger stond dit weekend voor het eerst weer op het podium en dat ging ontzettend goed. “Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden. ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Comeback

Vrijdag maakte André Hazes zijn comeback op het podium van Holland Zingt Hazes. Het was voor het eerst sinds september 2021 dat hij weer op een podium stond, en dat deed de zanger dit zonder drugs of alcohol. “De aanloop hier naartoe vond ik extra spannend”, zei hij na afloop van het concert tegen Shownieuws. “Er waren genoeg momenten waar ik eigenlijk normaal gesproken een biertje zou pakken.” André maakt zichzelf vaak ‘helemaal gek’ voor een show, maar bleef nu heel rustig. “Dus ik vind het eigenlijk zonde van mijn afgelopen jaren geweest dat ik het op die manier heb gedaan. Ik heb er nu ook echt van genoten, voor het eerst misschien wel in mijn leven. Ja, dat is heel fijn.”

Monique trots

Ook Monique liet weten dat ze trots is op André. “Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt”, schreef ze op Instagram. “Dit keer zonder stress, maar met gezonde spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft. Helder in het koppie en met een stem beter dan ooit.” Monique is dan ook ontzettend proud op André. “Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer. ♥️”

Of André en Monique weer officieel een relatie hebben, maakt de zanger niet bekend. Deze foto en liefdesverklaring hebben er in elk geval alle schijn van. To be continued? 

Bron: Instagram @andrehazes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws