Babynieuws! Gaby Blaaser bevallen van eerste kindje

Prachtig nieuws voor Gaby Blaaser en haar vriend Robin. Ze zijn ouders geworden van een dochter. De influencer heeft dit zondag op Instagram bekend gemaakt. Ook deelt ze gelijk de naam van de kleine: Isabella.

Stralende gezichten

Gaby maakte afgelopen december bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje middels een prachtige zwart-wit video op Instagram. Daarin zijn een aantal mooie beelden samen met lover Robin te zien. Ook houdt het stel een paar hele kleine Nike-schoentjes vast die ze alvast hebben gekocht voor hun kleine spruit. “The best accident that ever happened to us ❤️”, luidt de caption. Het lijkt er dus op dat de zwangerschap niet gepland is, maar aan hun stralende gezichten te zien zijn Gaby en Robin er maar wat blij mee!

Prachtige foto

In februari deelden Gaby en lover Robin ook het geslacht van de kleine spruit. De twee organiseerden een uiterststylishfeest om achter het geslacht van hun kindje te komen en om dit te delen met vrienden en familie. Op Instagram deelt Gaby nu een prachtige foto van haar vriend met de kleine Isabella. Ze schrijft erbij: ‘Isabella 13.06.2023 ❤️🐻’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door R O B I N (@robin.wasverzachter)

Felicitaties

Onder de foto stromen de felicitaties binnen voor de kersverse ouders. “Oooooohhhh van harte ❤️❤️❤️❤️❤️” schrijft Daan Alferink. Ook Marly van der Velde en Stephanie Tency laten felicitaties achter. Ook wij feliciteren de kersverse ouders met hun prachtige kleine meid.

Bron: Instagram @gaby.blaaser, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws