Yes: vanaf vandaag staat Élite seizoen 6 op Netflix

Pak de popcorn er maar bij!

Goed nieuws voor iedereen die fan is van de serie Élite: vanaf vandaag kunnen we eindelijk seizoen 6 bingewatchen. Wij verheugen ons alvast op alle drama!

De grote dag

Er stond de leerlingen van Las Encinas weer van alles te wachten in het vijfde seizoen van Élite, waardoor we iedere aflevering op het puntje van onze stoel hebben gezeten. Ook zagen we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Alex Pastrana en Ander Puig. Natuurlijk was er weer een lekkere cliffhanger, waardoor we nu alweer een tijdje uitkijken naar het zesde seizoen. Vandaag is het eindelijk zover en staat het op Netflix.

Trailer

Twee weken geleden wekte Netflix ons enthousiasme al op met de trailer van het zesde seizoen. Hieronder kun je hem nog een keer bekijken, om je geheugen op te frissen:

Zo te zien kunnen we weer een hoop sex, drama en mysteries verwachten. Helaas moeten we het zonder een aantal vertrouwde gezichten doen dit keer, want we weten inmiddels dat Samuel (Itzan Escamilla), Rebeka (Claudia Salas) en Omar (Omar Ayuso) niet terugkeren in dit seizoen.

Zevende seizoen

We kunnen ons geluk niet op, want we weten dat er ook al een zevende seizoen komt. Dat maakte Netflix vorige maand bekend. En wat nog leuker is, is dat er een geliefd en bekend personage terugkeert in dat seizoen. De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk wel weer terugzien op de school in het zevende seizoen. Exciting!

Bron: Grazia archief, Filmvandaag | Beeld: YouTube, Netflix

Laatste nieuws