Aftellen maar: vanaf déze datum is ZOOP: De Reünie te zien

Het is sneller dan je denkt!

Vorige week werd ZOOP: De Reünie aangekondigd en daar werden wij héél blij van. Fans hoopten al jaren op een terugkeer van de populaire jeugdserie, en nu komen de originele rangers dan ein-de-lijk weer bij elkaar om terug te blikken op het succes. Enne, Videoland heeft nu ook bekendgemaakt vanaf wanneer de reünie te zien is!

ZOOP

Taffie, Mike, Bionda, Bastiaan, Elise, Sira, Moes en Alwin: na al die jaren gaan de harten van ZOOP-fans nog steeds sneller kloppen bij het horen van de namen van onze favo personages. Twintig jaar geleden begonnen acht piepjonge en onervaren acteurs zonder verwachtingen aan het avontuur. Ze hadden toen nog geen idee hoe immens populair de jeugdserie ZOOP uiteindelijk zou worden. Na drie seizoenen, 325 afleveringen en drie speelfilms stopte het avontuur helaas. Als de rangers in 2007 de winterse dierentuin verlaten om vlinders te redden in Zuid-Amerika, is dat de allerlaatste keer dat ze ooit samen in de dierentuin zijn geweest. Tot nu. Nog één keer keert de originele cast terug naar de plek waar het allemaal begon: Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Reünie

Een aantal weken geleden kwamen Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) allemaal weer samen in de dierentuin, voor de langverwachte reünie. In deze documentaire blikt de cast terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is.

Daarnaast gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read. Ook zullen de acteurs nooit eerder vertoond materiaal in de documentaire showen, en wordt duidelijk wat de plotselinge bekendheid met hen deed. We can’t wait! 

De Videoland Original ‘ZOOP: De Reünie’ is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws