Yes! ZOOP: De Reünie is officieel bevestigd!

Eindelijk! 🤩

Fans van ZOOP hopen er al jaren op: een reünie. Die wens gaat dan eindelijk in vervulling, want Videoland heeft zojuist ZOOP: De Reünie aangekondigd!

Hereniging

Zo’n drie weken geleden was de cast van ZOOP herenigd in het Ouwehands Dierenpark. Zo waren Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) allemaal weer samen. De acteurs deelden allemaal leuke foto’s en video’s van de hereniging in hun Instagram Stories, maar maakten niet bekend wat ze precies deden in de dierentuin.

De Reunie

Inmiddels weten we echter waarom iedereen weer in het dierenpark te vinden was. Zo heeft Videoland zojuist bekendgemaakt dat Monique, Patrick, Nicolette, Ewout, Vivienne, Juliette, Jon en Erwan allemaal te zien zijn in ZOOP: De Reünie. In deze documentaire blikt de cast terug op hun unieke tijd als jonge acteurs. En dat is nog niet alles.

“In een prachtige avondsetting in de dierentuin delen ze hun meest dierbare herinneringen, kijken ze terug op de gekte die rondom de serie ontstond, de enorme boost die ZOOP aan hun carrières gaf en de begindagen van hun bijzondere vriendschap, die tot op de dag van vandaag nog springlevend is. Daarnaast gaan de acteurs terug in de tijd met scripts van iconische scènes uit de serie en films tijdens een Table Read”, belooft Videoland.

Ook zullen de acteurs nooit eerder vertoond materiaal in de documentaire showen, en wordt duidelijk wat de plotselinge bekendheid met hen deed.

ZOOP: De Reünie is deze zomer te zien bij Videoland. We can’t wait!

Beeld: RTL/Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws