Oeh: je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island NL/BE!

Singles, berichtje!

Singles opgelet! Je favo datingprogramma Love Island is op zoek naar nieuwe islanders – zowel uit Nederland, al België – voor het nieuwe seizoen. Dus voel jij je aangesproken, ben jij een lange tijd single én ben jij op zoek naar de ware liefde? Grijp dan je kans!

Opgeven

Zie jij jezelf al flaneren in je bikini in een zonovergoten villa? Kun jij niet wachten om een keuze te maken uit een giga hoeveelheid knappe singles? En ben je wel te porren voor een vakantie vol datevermaak? Dan hebben wij héél goed nieuws. Videoland is namelijk op zoek naar singles die zich op willen geven voor een gloednieuw seizoen van Love Island.

Behalve dat je natuurlijk hartstikke single moet zijn én je niet vies bent van wat flirten op z’n tijd, hoef je aan niet zoveel eisen te voldoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Eisen

Om je op te geven is het belangrijk dat je tussen de 20 en 30 jaar oud bent. Daarnaast zijn de programmamakers benieuwd hoe je liefdesverleden eruitziet, of je al eens getrouwd bent geweest en of je al kinderen hebt. Uiteraard mag je je voorkeuren doorgeven wat betreft jouw droompartner. Nog een aantal leuke foto’s van jezelf toevoegen en voilà, je inschrijving is voltooid.

Dus, deins jij niet terug voor een love story in een zonovergoten villa? Je kunt je nu opgeven via déze link. 

Bron: Videoland | Beeld: Love Island

Laatste nieuws