Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Selling Sunsets Amanza met spoed opgenomen in ziekenhuis

'Iedereen was heel bang, ikzelf ook'

Slecht nieuws voor Amanza Smith, bekend van Selling Sunset. De realtor is namelijk met spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat ze kampt met 'ondraaglijke rugpijn', wat wordt veroorzaakt door een bloed- en botinfectie. Dat deelt Amanza in een uitgebreid bericht op Instagram.

Huilen van de pijn

Amanza deelt dat ze al een maand lang last heeft van haar rug. Na dagenlang 'huilen van de pijn' belandde ze op de spoedeisende hulp, waar ze ruim een week geleden met spoed is opgenomen. In het ziekenhuis volgen MRI- en CT-scans en bloedonderzoeken. "Ze ontdekten een infectie in mijn bloed en dat een groot deel van die infectie naar mijn botten toe verspreid was. Het heet osteomyelitis (botinfectie, red)", vertelt de Selling Sunset-ster op Instagram.

Operatie

De artsen zitten er bovenop, en daar is Amanza ontzettend blij mee. Voor de infectie 'waarvan ze eerst dachten dat het een tumor was, want op een MRI is dat waar het op lijkt', krijgt ze antibiotica. "Iedereen was heel bang, ikzelf ook", geeft ze toe. Inmiddels is de moeder van twee kids geopereerd 'om delen van de infectie van haar ruggengraat te verwijderen die niet beter werden van de antibiotica'.

Hoopvol

Hoewel Amanza nog steeds veel pijn heeft aan haar rug, is ze ook 'hoopvol dat de operatie de rugpijn gaat verminderen'. In het bericht op haar Instagram bedankt Amanza het ziekenhuispersoneel dat haar 'zo goed verzorgt'. En ze blijft positief: "Ook dit gaat voorbij."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld