Selling Sunset’s Amanza Smith deelt geweldig nieuws: ‘kankervrij’

'De resultaten van mijn biopsie waren goedaardig'

Amanza Smith, bekend van de populaire realityserie Selling Sunset deelt geweldig nieuws op haar Instagram-account. Aan het einde van seizoen zes van het bekende realityprogramma zagen kijkers hoe er een ‘gek plekje’ bij Amanza werd geconstateerd. Het ging mogelijk om een vorm van kanker maar gelukkig blijkt dit niet het geval: “De resultaten van mijn biopsie waren goedaardig”, deelt de realtor op Instagram.

Zorgen

“Iedereen bedankt voor jullie zorgen en goede wensen voor mijn gezondheid”, begint de Selling Sunset-ster haar bericht. “Ik ben ontzettend blij om te kunnen vertellen dat ik kankervrij ben. Verder ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest”, vertelt ze haar volgers. “De resultaten van mijn biopsie waren goedaardig en ik ben ontzettend dankbaar voor mijn gezondheid.”

Realisatie

“Je realiseert je dat, wanneer het slecht gaat, de rest op de tweede plek komt.” Amanza is zelf veel geliefden verloren aan kanker. Ook haar adoptievader is aan de vreselijke ziekte overleden, dit heftige moment is ook te zien in seizoen zes, laat de realtor weten. Het nieuws dat ze kankervrij is, was dan ook een hele opluchting voor Amanza. Ze is dan ook erg dankbaar voor alle support die ze heeft gekregen afgelopen tijd.

Ruzie

Ook haalt de brunette kort haar ruzie met Selling Sunset-collega Chrishell aan in de post. “Het is publiekelijk bekend dat we momenteel een kleine ruzie hebben, maar ik weet ook dat zij veel pijn heeft geleden door het verliezen van dierbaren aan kanker. De ziekte is hartverscheurend.” Amanza roept op ‘het leven te vieren’ in haar bericht en wil al het negatieve achterwege laten.

Bron: RTL Boulevard, Instagram Amanza Smith | NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws