Nieuwe ex Megan zet de Ex On The Beach-villa meteen op stelten

Drama incoming!

Het was zondag ein-de-lijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Enne: juicy was het zeker! Zo maakten de twee nieuwe exen Megan en Lex hun opwachting op het strand. En met name Megan trakteerde ons op heel wat drama én lust. We’re here for it!

Kwartet

De derde aflevering van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach eindigde met het veelbesproken kwartet van Janey, Ellen, Joey en Marc-Junior. En hoewel de sexy singles de volgende ochtend lekker wilden uitbrakken, hield de tablet of terror het allesbehalve rustig. Dit keer was het namelijk aan Dylan, Joey en Maxim om naar het strand te gaan.

Nieuwe ex

De spanningen liepen hoog op en het moment was dan ook eindelijk daar: het was Dylans ex Megan die de zee uit kwam lopen. Jep, dé ‘koekerund‘ Megan. Dylan en Megan hadden een jaar lang een ‘on and off‘ relatie, maar uiteindelijk strandde deze nadat Megan een slippertje maakte in Dubai. En dat de twee allesbehalve in vrede uit elkaar zijn gegaan, blijkt wel weer op het strand. Zo laat de kersverse ex meteen weten ‘het recent met zijn (Dylan, red.) neefje had gedaan’. Iets waar Dylan niet mee lijkt te zitten, aangezien hij aangeeft ‘het met haar beste vriendin te hebben gedaan’. Ouch!

Drama, drama, drama

Megan wordt vervolgens op date gestuurd met Joey, die er ook wel pap van lust. De spierbundel slaat meteen zijn slag en weet haar later die avond ook in bed te krijgen. En hoewel Megan herself de ’tongtornado’ van Dylan wat vond tegenvallen, bleek de ’tsunami’ van Joey ook niet genoeg te zijn voor de Belgische schone. Dit bleek een vrijbrief voor Marc-Junior te zijn, die meteen zijn kans schoon zag. En met succes! Out with the old, in with the new?

Joey kon dit echter niet zo goed hebben, en besloot dat Megan uit de ‘mancave’ werd gezet. En laat dit nou altijd een reden zijn voor drama. Allereerst kreeg Megan het aan de stok met Joey en toen met haar ex Dylan. Maar daar bleef het niet bij, want daarna vond Marc-Junior het ook nog nodig om zich te mengen in de ruzie. Al met al: drama, drama, drama. Wij zijn benieuwd wat de volgende aflevering voor ons in petto heeft!

Bron: Love Reality, Ex On The Beach: Double Dutch | Beeld: MTV

Laatste nieuws