Drama incoming: eerste exen spoelen aan in Ex on the Beach

De rust is nu écht voorbij in de villa.

In de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch, vorige week, leerden we de originals beter kennen en genoten ze van de laatste uren zonder exen in de villa. Lang rustig bleef het niet, want de kandidaten gingen meteen los en dat zorgde voor een hete eerste nacht. In de tweede aflevering was de rust echt voorbij, want de eerste twee exen zijn aangespoeld.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. 

Eerste ex

De eerste aflevering eindigde met een cliffhanger. Janey, Marc-Junior en Joey moesten zich melden op het strand, maar wie zijn ex zou als allereerste uit de zee komen lopen? Dat zagen we in de tweede aflevering, die gisteravond te zien was op MTV. Cinta, een ex van Joey, mocht het spits afbijten en is de eerste ex die het strand op komt lopen. Zij valt meteen met de deur in huis en vraagt zich hardop af of Joey het ‘nu wel langer dan twee minuten volhoudt’. Pijnlijk! Vervolgens wordt Cinta door de gevreesde Tablet of Terror op date gestuurd met Marc. Enne, daar is Janey – die het de vorige dag nog erg gezellig had met zijn ‘junior’ – niet zo blij mee. En dan krijgt Cinta ook nog als EXtra Power dat zij mag kiezen bij wie ze die nacht slaap. More drama incoming! 

Tongtornado in actie

Ook de overgebleven originals in de villa zitten niet stil. Dylan wordt op date gestuurd met Michelle. Het belooft een ‘spicy’ date te worden, al pakt dit anders uit dan Michelle had gehoopt. De twee gaan namelijk pepers proeven. Om de date nog iets meer spice te geven, komt de ’tongtornado’ van Dylan in actie. Beide concluderen dat dit naar meer smaakt. In de tussentijd heeft Cinta besloten bij Marc te overnachten. Maar omdat hij en zijn junior in de tussentijd nog een avontuurtje beleefden met Janey, ziet ze daar toch vanaf. Dylan en Michelle hebben het ook heel gezellig tussen de lakens, maar bij Joey en Ellen loopt het minder soepel. Hij wijst haar af, ‘omdat ze nu al als een hondje achter haar aan loopt’.

Code rood

De volgende dag mogen Michelle, Ellen en Giorgina zich – met kater – melden op het strand voor weer een nieuwe ex. Daar komt Maxim, de ex van Ellen, uit de zee lopen. Hoewel Ellen hem terug wil, heeft hij daar zelf geen oren naar omdat hij het ‘heel onaantrekkelijk vindt dat zij al een nachtje met Joey heeft gehad’. Michelle vindt hij wél interessant en de twee gaan op date. Omdat Ellen ‘code rood’ heeft afgegeven wordt er echter niet gezoend. De aflevering eindigt wederom behoorlijk heet, met een nieuw EOTBDD-kwartet. Dit keer hebben Marc-Junior, Janey, Ellen en Joey het heel gezellig met elkaar. Oeh la la!

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag te zien bij MTV en elke dinsdag op Videoland. 

Bron: Love Reality | Beeld: MTV 

Laatste nieuws