Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lief! Jaimie Vaes zet jarige Lío in het zonnetje op Instagram

'Wat gaat de tijd toch snel'

Het is een bijzondere dag voor Jaimie Vaes, want haar zoontje Lío is vandaag vier jaar oud geworden. Reden genoeg om de kleine man in het zonnetje te zetten op Instagram met een aantal lieve kiekjes.

Vier jaar

"Mijn allerliefste, leukste, meest ondeugende en schattigste Lío, hiep hiep hoera want jij bent alweer vier jaar vandaag", schrijft Jaimie op Instagram. Daarbij deelt de trotse mom een aantal lieve kiekjes van en met haar zoontje – die ze samen met rapper Lil Kleine kreeg. "Wat gaat de tijd toch snel!"

Levens reisjes

"We hebben samen al aardig wat levens reisjes mogen maken en soms is het even zwaar maar dan hebben wij altijd elkaar", gaat Jaimie verder. "Het leven is een feestje met jou erbij lieve schat en ik ben iedere dag dankbaar om je mama te mogen zijn. Lieve Lí, mama houdt de wereld rond en rond en rond van jou! Nu, morgen, voor altijd. ♥️" Zo lief!

Open over autisme

De kleine Lío kampt mogelijk met een vorm van autisme. In haar Grazia-column ging Jaimie daar onlangs nog dieper op in. “Ik heb me recent uitgesproken over de mogelijke vorm van autisme die ons zoontje heeft, wat volgens sommige moeders ook niet had gemogen", vertelde ze. "Dat heb ik heel weloverwogen gedaan; er zijn vele uren onderzoek aan vooraf gegaan voordat we ontdekten dat Lío ‘speciaal’ is. Ik was nog met mijn ex toen we erachter kwamen en het heeft ons leven wel even op zijn kop gezet. Helaas ligt er nog steeds een taboe op praten over autisme. Waarom mag je je wel uitspreken als je kind een slecht horend oor heeft, maar niet bij autisme? Het laatste wat ik als moeder wil, is wegkijken uit schaamte, daarom besloot ik meteen openheid te geven.”

Bron: Instagram @jaimievaes | Fotografie: Martika Avalon