Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes over dealen met juicekanalen

'Van mij mogen die juicekanalen gecanceld worden'

Juicekanalen delen vandaag de dag lief en leed van menig BN'er. Dealen met juicekanalen kan best moeilijk zijn. Iets wat Jaimie Vaes beaamt in de nieuwste Grazia.

Juicekanalen

"Ik vind het pijnlijk hoe ze zomaar alles denken te kunnen roepen op basis van spionnen en vage geruchten. Ze beseffen waarschijnlijk niet hoeveel pijn ze mensen hiermee doen, vooral als er ook kinderen in het spel zijn."

"In het begin leek het iets goeds, omdat ze onrecht aanpakten. Maar ik lees steeds vaker dingen over mezelf terug waarvan ik denk: je creëert een hetze terwijl je niet eens de ware feiten kent. Van mij mogen die juicekanalen gecanceld worden, ze zijn alleen maar destructief bezig."

Leugens

Op juicekanalen leugens lezen, vindt Jaimie dan ook lastig. "Ja, het is vermoeiend, omdat ik me toch aan het verantwoorden ben voor iets wat ik eigenlijk niet uit hoef te leggen. Het zit in mijn aard om dingen recht te willen zetten als mensen mijn situatie niet begrijpen of reageren op basis van onwaarheden. Toch moet ik het deels ook loslaten, want al zou ik een boek schrijven, waarin alle feiten zijn gecheckt, dan nog zijn er mensen die het liever anders willen zien."

"Ik kan het helaas nooit voor iedereen goed doen. Ik kom uit een zware periode en moest een rigoureuze stap zetten om een ommekeer te maken. Als ik dat niet had gedaan, had ik er nog middenin gezeten en niet de moeder voor Lío kunnen zijn die ik nu ben. Ik heb één keer uitgebreid mijn verhaal gedaan, en wil het nu het liefst achter me laten. Ik ben blij dat ik weer aan mezelf kan bouwen, en hoop dat jullie de komende tijd in mijn columns de échte Jaimie gaan zien!"

Jaimie's eerste column is vanaf morgen te lezen in de nieuwste Grazia.

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Ruud Janssen | Visagie: Mitzy Malu