Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Good to know: deze nagels vinden mannen het aantrekkelijkst bij vrouwen

Aha!

Wij vrouwen vinden het natuurlijk heerlijk om eventjes wat me-time in te plannen voor onszelf. Maar dat is soms niet de enige reden om ons uiterlijk eens goed te laten verzorgen. Zo wil je misschien wel een goeie indruk maken op die ene leuke man. Als dat laatste iets is waar jij je wel in kunt vinden, kun je wellicht met je nagels beginnen: mannen vinden namelijk déze nagels het aantrekkelijkst bij vrouwen.

Nagellak

Om erachter te komen wat de favoriete kleur nagellak van mannen is, is het tijdschrift Jolie op onderzoek uitgegaan. En als we die resultaten mogen geloven, zijn de mannen het meest fan van een rode kleur nagellak. Interesting... De kans dat mannen rood namelijk associëren met avontuurlijk en extravert is tamelijk groot. Maar niet alleen rood viel in de smaak, ook de basic nude kleuren konden de mannen wel waarderen.

Eigenlijk zijn verzorgde nagels voor mannen de enige must. Enne, met een nude of transparante kleur scoor je wat extra pluspunten. Echter, vinden ze felle kleuren zoals roze en rood wel wat meer sexappeal hebben dan de nude kleuren. Ook french manicure viel in de smaak bij de mannen. Je hebt dus nog steeds genoeg keuze qua nagellakjes!

Acryl- en gelnagels

Maar dit is niet het enige wat het tijdschrift heeft onderzocht. Zo zijn er ook veel vrouwen die hun nagels verlengen met acryl, is de trend BIAB nu helemaal in en zijn gel lakjes ook nog steeds ontzettend populair onder de vrouwen. Maar wat blijkt? Mannen vinden deze trends maar helemaal niks. Zo vinden mannen korte, ronde, natuurlijk nagels het mooist bij vrouwen. Oké, acryl- en gelnagels konden ook nog wel door de beugel, maar natuurlijke nagels steekt er met kop en schouders bovenuit. Het enige wat ze écht niet mooi vinden, zijn nepnagels, nail airt en stickers, steentjes en glitters. Aha, good to know!

Bron: Beautify | Beeld: Legally Blonde