Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: AliExpress verkoopt superhandig automatras

Voortaan kom je lekker uitgerust aan op je vakantiebestemming.

Ga jij binnenkort op vakantie op een zonnige bestemming en neem je in plaats van het vliegtuig, de auto? Dan is de kans groot dat je heel wat uren moet vertoeven in de auto voordat je op de final destination bent. Natuurlijk helemaal niet erg – het is vaak ook nog eens heel erg gezellig – maar als je geen hotel boekt onderweg, kan een dutje in de auto best een belemmering zijn. Gelukkig is AliExpress daar met dé oplossing: een automatras.

Enige nadeel

Eerlijk is eerlijk: autovakanties zijn ouderwets gezellig. Je rijdt door prachtige landen heen, ziet een hele anderen omgeving dan Nederland en je bent met een leuk gezelschap. Je kunt er af en toe even uit voor een pitstop en kunt op je eigen tempo verder rijden. Toch is er een nadeel aan zo'n autovakantie: het slapen. Er zijn genoeg mensen die onderweg een hotelletje boeken om daar te overnachten, maar er zijn ook genoeg mensen die even een powernap doen in de auto. Niet heel comfortabel, dus de kans is groot dat je niet helemaal bent uitgerust als je aankomt op de plek van bestemming. Dat is dus even bijkomen!

Opblaasbaar automatras

Gelukkig is daar AliExpress to the rescue! De online webshop heeft nu namelijk een opblaasbaar automatras in hun assortiment. Dit matras past precies op je achterbank, waardoor jij onderweg een heerlijk dutje kan doen om even tot rust te komen. Gooi je achterbank naar beneden, blaas het matras op en je bent good to go. Eigenlijk is het matras bedoeld voor de wat grotere auto's, maar omdat 'ie uit twee delen bestaat past 'ie ook makkelijk in een wat kleinere auto. Perfect dus!

Oké, voor AliExpress prijzen is het matras misschien wel een beetje aan de prijzige kant, maar hey: dan heb je ook wat natuurlijk. En hoewel 'ie eerst €131,37 kostte, is het matras nu ook nog eens in de aanbieding. Voor een schappelijke prijs van €65,68 heb jij het matras al in huis. Sla je slag dus snel voordat het laat is!

Bron: Fem Fem | Beeld: Adobe Stock