Nog geen vakantiebestemming? Deze viral TikTok-hack bepaalt voor jou

Weet je écht niet waar je naartoe wil? We're here to help!

Lees ook

Wil jij graag een reisje maken maar weet je écht niet waarnaartoe? We’re here to help! Met dit TikTok-trucje hoef je zelf de keuze niet te maken!

Vakantiebestemming

Kiezen waar je naartoe wil met vakantie is en blijft een hele opgave. Vooral als je van plan bent een reisje te maken met een groep vriendinnen bijvoorbeeld. De ene wil steden bezoeken, terwijl de ander alleen maar wil luieren op het strand. Hoe kom je hier nou uit? Op TikTok deelt Eva Shuman hoe zij en haar vriendinnen dit hebben aangepakt. Ze laten namelijk gewoon het lot bepalen.

TikTok

Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is een pen, papier en een bakje. Iedereen die mee op vakantie gaat, schrijft zijn drie bestemmingen op het papiertje en doet het vervolgens dubbelgevouwen in het bakje. Op nummer één moet een bestemming worden gekozen waar je binnen zes uur rijden, kan komen. De tweede moet een plaatsje zijn binnen het land waar je woont en als laatste schrijft je een internationale stad op. Op deze manier heb je opties voor alle budgetten en houd je rekening met iedereen.

@eva.shuman

We made this up years ago. Highly suggest!!! #marriedlife #vacationtip #vacationtime #vacationtiktok #traveltok #traveltiktok #traveltips #marriedlifebelike #couplestrips

♬ Jeopardy Main Theme – Geek Music

Als iedereen zijn bestemmingen heeft opgeschreven, dan grabbel je om en om een papiertje uit het bakje. Lees de papiertjes hardop voor. Het papiertje met de bestemmingen dat als laatste overblijft heeft gewonnen. Kijk nu welke bestemming op het papiertje het beste bij de budget en eisen van de andere past, et voilà! Boeken maar!

Bron: TikTok @eva.shuman, Girlscene | Beeld: Netflix, Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook