Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws en een heftige week voor EOTBDD's Jørney

Ze beviel van haar tweede kindje, maar moest tegelijkertijd afscheid nemen van haar eigen moeder.

Het had een feestelijke week moeten voor Jørney Hendrikx, maar de realityster heeft gemengde gevoelens na de geboorte van haar tweede kindje, Imran. Haar eigen moeder is namelijk overleden deze week, en daar heeft Jørney het zwaar mee.

Gemengde gevoelens

Op Instagram vertelde Jørney gisteren dat ze mama is geworden van haar tweede kleine spruit. Een jongetje, genaamd Imran. “Ik schrijf dit bericht met mixed feelings, mijn dm zit helemaal vol met hele lieve berichten hoe het met mij en de baby gaat”, schrijft ze bij een foto op Instagram met zoontje Imran.

“Maar de dag wat een van de mooiste dagen moest zijn, is ook meteen een van mijn diepste momenten geweest. De dag dat ik naar het ziekenhuis moest om te bevallen, is de dag dat ik te horen kreeg voor de deur van mijn moeder dat zij helaas niet meer onder ons is op een hele aparte wijze."

Kantje boord

Jørney vertelt dat haar moeder is overleden op dezelfde dag als haar bevalling en dat was heel heftig. “Dit neemt niet weg dat ik ook heel gelukkig ben dat ik ben bevallen van mijn mooiste zoontje Imran. Na het nieuws gehoord te hebben (...) ging met de bevalling alles kantje boord en probeer ik even alles te relativeren en een plekje te geven. Alles wat mis kon gaan ging mis, maar gelukkig maken we het nu goed. En is ons zoontje ook gezond", aldus de mama.

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD (MTV)