Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shirley Cramer doet opvallende onthulling over relatie met ex Damian

Wait, what?

Shirley Cramer deed in 2019 mee aan Temptation Island: VIPS met haar toenmalige vriend Damian. Het stel heeft het Temptation-avontuur niet overleefd, want ze gingen hierdoor uit elkaar. In gesprek met Realitea vertelt Shirley echter dat haar hele relatie met Damian niet echt was... Wait, what?

Nep relatie

Door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch en Temptation Island is Shirley Cramer een ware realityster geworden. Bij Realitea vertelt Shirley aan presentator Fawry not Sawry over haar deelname aan deze programma's en doet ze een wel heel opmerkelijke uitspraak. Ze zegt namelijk dat ze destijds helemaal niet verliefd was op haar vriend Damian toen ze meededen aan Tempa. Zo zou Damian namelijk alleen mee hebben willen doen voor de fame.

"Hij liegt dat hij barst", zegt Shirley. "Voordat we naar Temptation gingen heb ik nog in zijn telefoon gekeken en toen had hij gezegd dat hij ervoor ging zorgen dat 'die hoer mee ging doen, want dan heb ik tenminste nog iets aan dat wijf gehad'", vertelt Shirley.

Dj worden

Damian wist niet dat Shirley dit op zijn telefoon had gelezen. "Hij riep daar steeds 'Shirley, ik mis je zo", zegt ze. Maar dit was volgens haar allemaal schijn. "Hij wilde dj worden in Japan en hij dacht dat dat door een deelname aan Tempa zou lukken", aldus Shirley. Uiteindelijk is hem dat volgens Shirley niet gelukt.

Bron: Realitea | Beeld: Temptation Island

Showbizz
  • Shirley