Shirley wilde helemaal niet meedoen aan Temptation Island VIPS

Oh my...

Damian en Shirley kennen we als koppel van Temptation Island VIPS. Deze ultieme relatietest zorgde voor een breuk tussen de twee en de vraag is dan ook, waarom zou het stel hebben meegedaan? Shirley onthult nu in de podcast Date Night Talkshow de bizarre reden voor hun deelname.

In 2019 deed het stel mee aan Temptation Island VIPS. Shirley kenden we namelijk al van haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch. In Date Night Talkshow is de beauty te gast en vraagt tafelgast Steven Brunswijk wat haar motivatie nou eigenlijk was om mee te doen aan zo’n programma.

DJ

“Ik wilde eerst eigenlijk helemaal niet”, onthult Shirley dan. De realityster vertelt dat Damian met het idee kwam, omdat hij graag DJ wilde worden in Japan. “Dus dan ga je meedoen aan Temptation Island“, zegt ze gekscherend.

Influencer

Damian wilde dus bekend worden, maar wilde zij dat zelf ook niet stiekem? Ondanks dat Shirley eigenlijk echt niet wilde, ging ze daar toch even over nadenken. “Ik dacht, als hij echt zo graag wil… Dan krijg ik daarna gratis kleren”, vertelt ze aan Steven.

Enne, dat doel heeft ze hoogstwaarschijnlijk wel gehaald. Want met meer dan 160 duizend volgers op Instagram timttert de brunette hard aan de weg als influencer.

@datenighttalkshow Keep your priorities straight 😁 Zou jij mee doen en waarom? #datenighttalkshow #ilvy #podimo #fyp #shirleycramer #temptationisland #exonthebeach ♬ origineel geluid – Date Night Talkshow

EOTB

Over Ex On The Beach: Double Dutch heeft Shirley ook nog wel wat te zeggen. Eigenlijk vindt ze het een belediging als je voor het programma wordt uitgekozen. “Ze zoeken natuurlijk de grootste debielen die daaraan mee mogen doen.” Shirley vertelt waarom ze dan toch ook aan dat programma meedeed. “Het was winter en ik dacht dat we naar Curaçao zouden gaan. Was niet zo, we gingen naar Tenerife en het was steenkoud daar.” Oh my

Bron: Date Night Talkshow, Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws