Aahw! Lars Veldwijk en dochtertje Zara-Lizzy herenigd

Cute!

Lars Veldwijk is weer herenigd met dochtertje Zara-Lizzy. De voetballer deelt op Instagram namelijk een überlief kiekje samen met zijn dochter die hij weer in zijn armen kon sluiten op het vliegveld.

Herenigd

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy kregen. Toen Zara-Lizzy ruim een jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar en niet veel later vertrok Lars naar Zuid-Korea om daar te gaan voetballen. En omdat Zuid-Korea natuurlijk niet om de hoek is, kan Lars Zara-Lizzy niet heel vaak zien.

Op Instagram deelt Lars nu een lief kiekje dat hij weer samen is met Zara-Lizzy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk)

Relatie

Monica en Lars kunnen dus – ondanks dat ze exen zijn – prima door één deur. “Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan”, zei Monica vorig jaar oktober nog in een van haar vlogs. Monica vertelde toen dat dat een hele tijd niet zo is geweest.

“Ik ben heel erg blij dat wij nu zo’n respectvolle band met elkaar hebben en ik hoop dat dat altijd zo blijft. Dat we op die manier samen Zara-Lizzy haar ouders kunnen zijn, zonder dat zij ooit het idee hoeft te hebben dat ze tussen ons in staat.” De beauty legde uit dat zij als ouders nu goede afspraken kunnen maken over wanneer hun dochter wie ziet, al blijft ze het lastig vinden als ze bij haar vader is. “Maar we zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws