Monica Geuze over Rijk Hofman: ‘Hij is fantastisch’

De presentatrice vertelt hoe het zit tussen haar en Rijk.

De geruchtenmolen over Monica Geuze en haar vermoedelijke nieuwe liefde Rijk Hofman draait overuren, en op juicekanalen duikt de één na de andere intieme foto van hen op. Maar hoe zit het nu eigenlijk tussen Monica en Rijk? In een interview geeft Monica duidelijkheid.

Happy single

Begin dit jaar, vlak na Oud en Nieuw, kwam Monica met dubbel heftig nieuws voor haar volgers: ze zou stoppen met vloggen, én zij en Robbert hadden besloten uit elkaar te gaan. En hoewel ze Robbert absoluut niet vergeten is en hij vandaag de dag zelfs nog deel uitmaakt van haar en Zara-Lizzy’s leven, is de beauty inmiddels dus al een tijdje happy single, en dat vond RTL Boulevard reden genoeg om haar eens aan de tand te voelen over haar ‘relatie’ met Rijk Hofman.

Relatie of niet?

“Ik zit in een bepaalde era, en I love it“, antwoordt Monica op de vraag of ze op het moment volop aan het daten is. “I just go with the flow.” Maar hoe zit het dan tussen haar en Rijk? “Ja Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken steken?”, aldus de presentatrice. “Ik ben ik, hij is hij. Iedereen mag zijn wie hij wil.” Tot slot geeft Monica nog duidelijkheid over de status van haar liefdesleven. “Het is geen relatie.” Toegegeven: best jammer, want ze zouden een cute couple vormen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws