Ferry Doedens vertelt over nieuwe lover: ‘Woont op Curaçao’

Oeh la la!

Love is in the air voor Ferry Doedens, want de voormalig soapie onthult dat hij het op dit moment heel gezellig heeft met iemand.

Nieuwe lover

Ferry vertelt in de podcast Paul’s Huisfeest dat hij onlangs iemand heeft leren kennen die hij wel ziet zitten. “Ik heb wel iemand leren kennen, maar die woont op Curaçao”, vertelt de acteur. Ferry vertelt dat de man Luis heet en dat ze het ‘heel erg leuk’ hebben samen. Aan het einde van deze maand is Ferry van plan om weer naar hem toe te gaan in het zonnige Curaçao.

“Hij zit in de reinsurance, dus in de verzekeringen. En hij zingt ook. Dus hij ging nu voor zijn werk naar Spanje en we hebben het hartstikke leuk”, aldus de acteur. Een tijdje geleden plaatste Ferry zelfs al een kiekje met Luis op zijn Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens)

OnlyFans

Maarre, wat vindt Luis ervan dat Ferry op het platform OnlyFans zit? “Ik probeer het natuurlijk ook heel erg te scheiden. Ik moet wel zeggen, af en toe post ik een foto zeg maar, ik moet het natuurlijk wel goed onderhouden hoe stom het ook klinkt.” Luis heeft wel eens wat content van hem gezien. “Ik heb het hem ook gewoon laten zien. Het ziet er allemaal classy uit en ja, ik maak geen porno. Ik heb geen seks met anderen of wat dan ook. En ik schaam me niet voor m’n lichaam”, aldus Ferry. Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws