EOTBDD-Jonna heeft een relatie: ‘Heel erg blij mee’

Love is in the air!

Jonna is één van de acht originals die dit seizoen te zien zijn in Ex on the Beach: Double Dutch. En hoewel het realityprogramma nog maar net is begonnen, onthult hij in een nieuwe aflevering De Beach Bar al dat hij inmiddels een relatie heeft.

In love

We leren Jonna in Ex on the Beach kennen als vrijgezel die komt voor lust en drama, maar dat is inmiddels helemaal veranderd. Cupido heeft raak geschoten bij de spierbundel en hij is helemaal in love. In het programma De Beach Bar van RTL verklapt hij namelijk dat hij momenteel een relatie heeft. “Ik heb na Ex On The Beach iemand ontmoet waar ik het heel erg leuk mee heb”, vertelt hij.

Aan de ketting

“Ik ben daar heel erg blij mee eigenlijk”, gaat Jonna verder. Ook vertelt hij dat het behoorlijk serieus is tussen de twee. “Het is serieuzer dan daten. Je kan wel zeggen dat ik nu echt in een relatie zit”, stelt hij. “Ik zit vast aan de ketting.” Wie zijn nieuwe lover is, dat wil de Ex on the Beach-ster niet kwijt. Wel laat hij weten dat het ‘geen bekende’ is.

Lust en drama

Hoewel er nog maar twee afleveringen van EOTBDD zijn geweest, is er nu al volop lust en drama. In de eerste aflevering werd er al meteen volop gezoend en doken twee koppels met elkaar het bed in. In de nieuwste episode spoelden ook de eerste exen aan, en daarmee is de rust in de villa écht voorbij. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit allemaal afloopt. Maarre, we weten dus al dat het avontuur voor Jonna een happy end heeft. Heel veel geluk samen!

Bron: De Beach Bar, RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws