Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid voor Bo Wilkes

Slecht nieuws voor de Echte Gooische Moeder...

De grootste nachtmerrie van Bo Wilkes is werkelijkheid geworden. In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we namelijk dat ze volop bezig is met...luizenpluizen! De mom gaat de strijd aan met de luizen van haar kids. Gelukkig is daar vriendin Pauline Wingelaar to the rescue, die haar een handje helpt.

Nachtmerrie

Het is de grootste nachtmerrie van Bo: luizen. ”Dat er iets levends in die hoofdjes krielt, is te ranzig voor woorden”, legt ze uit. Er wordt van alles gedaan om de luizen te bestrijden: knuffels, kussenslopen en bedden worden grondig gewassen.

Bo denkt ervan af te zijn na een uitgebreide luizenbehandeling, maar niks is minder waar. De peuterspeelzaal heeft gebeld met de mededeling dat jongste dochter LouLou luizen heeft. Helaas voor Bo is de luizenplaag dus nog niet ten einde.

Luizenpluizen

Een expert op het gebied van luizen is vriendin en mede-Echte Gooische Moeder Pauline. Kortgeleden heeft Pauline ook een luizenplaag in huis gehad en dus weet ze er alles van. Pauline vertelt: ”Ik heb zelf nooit luizen gehad vroeger en ineens hadden mijn kinderen twee keer achter elkaar luizen.” Het kon voor haar dan ook niet snel genoeg afgelopen zijn. ”Als ze het nog één keer krijgen, scheer ik allebei hun koppen kaal”, laat ze weten.

Pauline neemt haar taak dan ook uiterst serieus wanneer ze besluit Bo een handje te helpen. ”Ik heb al mijn spullen klaarliggen, waaronder een Rolls Royce onder de luizenkammen.” Bo waardeert de hulp van haar vriendin Pauline. ”Hoe ontzettend lief dat Pauline risico wil lopen om misschien weer luizen te krijgen door mij te pluizen”, zegt ze.

Fingers crossed

Na een tijd te hebben ‘geluizenpluist’ én de helft van haar haar eruit te hebben getrokken, hoopt Bo dat het ergste voorbij is: ”Fingers crossed dat ze ook echt weg zijn nu.” Of dat echt zo is, zal in de volgende aflevering te zien zijn.

Echte Gooische Moeders is elke maandag te zien bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard, Dingen voor Vrouwen | Beeld: NL Beeld