Echte Gooische Moeder Bo Wilkes geeft update over trouwplannen

'Onze liefde, díe moet gevierd worden!

Bo Wilkes leerden we kennen als Echt Goois Meisje, maar is inmiddels omgetoverd in een Echte Gooische Moeder. Inmiddels is de blondine al jaren gelukkig met haar – inmiddels – verloofde Paul en stapt ze binnenkort in het huwelijksbootje. In gesprek met Beau Monde vertelt ze openhartig over de trouwplannen.

Gastenlijst

Als het aan Bo ligt wil ze de komende jaren zoveel mogelijk mooie herinneringen maken met haar dierbaren. En daarom gaat er nu ein-de-lijk getrouwd worden! Beau Monde was benieuwd hoe de trouwplannen ervoor stonden en vroegen het op de ‘vrouw’ af.

“We zijn zoekende. We weten wel dat we het klein willen houden, zo’n veertig man. Wat dat betreft, is het een voordeel dat we zo laat in onze relatie pas trouwen. We weten heel goed wie onze vrienden zijn – ik hoor vaak van bekenden dat ze de helft van hun trouwgenodigden inmiddels niet meer spreken”, aldus de Echte Gooische Moeder.

Jurk

En hoewel de gastenlijst waarschijnlijk al duidelijk is, is de keuze voor haar trouwjurk nog steeds een zoektocht. “Ik weet nog niet of het een klassieke trouwjapon wordt of een feestelijke glitteractie. Eigenlijk interesseert het me niet zo”, geeft ze toe.

“Ik ben het tegenovergestelde van een bridezilla. Waar hebben we het over? Het boeit me niet of die taart blauw of wit is. Paul en ik hebben drie kinderen, dat is onze grootste verbintenis. Dat papiertje kan me gestolen worden. Al wil ik wel dat feest. Want onze liefde, díe moet gevierd worden!” En zo is het!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws