Zomer musthave: HEMA komt met strandmatstoel

Ideaal!

We kunnen niet wachten totdat we weer een heerlijk dagje op het strand kunnen zonnen, mits het weer het toe laat natuurlijk. HEMA brengt ons alvast in de stemming voor deze warme dagen, en komt met een strandmatstoel. Op naar het strand!

Ligstoel

Het begint eindelijk weer een beetje lekker weer te worden in Nederland. We zien dan ook dat menig Nederlander op het strand te vinden is wanneer er een paar zonnestraaltjes te voelen zijn. Hoewel je natuurlijk bij een strandtent op een bedje kunt gaan liggen, kun je zelf ook wat spullen meenemen. HEMA verkoopt nu dé musthave voor strandliefhebbers, namelijk een strandmatstoel. En nee, dit is niet een of ander campingstoeltje, maar een heuse ligmat met leuning. Zeg maar hallo tegen die tan!

Musthaves

De winkelketen verkoopt wel vaker echte musthaves. Zo schreven we vorige week nog over de draagbare barbecue en zijn we stiekem nog altijd op zoek naar de populaire wijnkoeler. Deze week is het dus de strandmatstoel van HEMA die helemaal viraal gaat.

Beeld: HEMA

HEMA beschrijft de stoel als volgt: “Deze luxe strandmat zit in een handige tas met twee draaghengsels. De mat heeft een stevige blauwe zitting met vulling en kan worden opgeklapt tot een stoel met hoofdkussentje, maar je kunt er ook languit op liggen. De mat kan maximaal 100 kilo dragen en is eenvoudig schoon te maken met milde zeep en water. Perfect voor een dagje strand, een picknick in het park of in de tuin, maar je kunt hem ook als comfortabele yogamat gebruiken.”

Aha! Stoel in je hand, draagbare barbecue mee en genieten maar!

Bron: Fem Fem | Beeld: Emily in Paris, HEMA

Laatste nieuws