Celebrity tanner Jules von Hep geeft self-tanning tips

Aha!

Jules von Hep aka the celebrity tanner is de founder van tanningmerk Isle of Paradise. In gesprek met Grazia deelt Jules een paar tips voor de perfecte tan.

Beste versie van jezelf

De beste versie van jezelf zijn? Yes, please! Met zijn tanningmerk Isle of Paradise hoopt Jules mensen de fijnste producten te bieden die ze nodig hebben om een tan bij zichzelf aan te brengen om zich zo de beste versie van zichzelf te voelen. “Tanning draait om empowerment; je beste zelf voelen. Het gevoel dat je alles aankunt en onoverwinnelijk bent. Voor mij draait het om samen met je vrienden rosé drinken; je hebt self-tan opgedaan om je net wat zelfverzekerder te voelen in je outfit. Het gaat om naakt voor de spiegel dansen en je blij voelen.”

Tanning geeft je volgens Jules een goed gevoel. En dat is dan ook de reden waarom zijn merk Isle of Paradise heet. “Isle of Paradise draait niet om een fysieke plek, maar om een moment. Als je in de spiegel kijkt, en je ziet dat je gebruind bent, voel je je vaak net wat beter en zelfverzekerder. Voor dat gevoel staat Isle of Paradise voor. Het is de mindset die je hebt als je je goed voelt over jezelf en wanneer je de beste versie van jezelf bent.”

Met Isle of Paradise wil Jules dat echt iedereen zich met de juiste producten beter kan voelen. Het merk heeft inclusiviteit en body positivity dan ook hoog in het vaandel. “In de jaren negentig leefde er nog heel erg een idee dat tanning alleen voor witte mensen is, maar dat is het echt niet. Tanning is voor iedereen.”

Favoriete producten

Inmiddels heeft Isle of Paradise tientallen mooie zelfbruiningsproducten uitgebracht. Maar heeft Jules ook een favoriet? “Ik ben dol op Medium Self-Tanning Drops. Ook ben ik dol op het HYGLO self-tan serum. Dit serum bevat hyaluronzuur en is infused met self-tan. Je geeft je lichaam dus een intense hydratatie en een prachtige post-holiday glow.”

€29,99

Do’s en don’ts

Een self-tan is natuurlijk het mooist als-ie gelijkmatig is aangebracht. Maar hoe doe je dat het best? Jules deelt een paar tips:

Voor je gezicht: “Mix de self-tanning drops in je moisturizer. Voor je gezicht zijn twee tot vier druppels genoeg. Breng je moisturizer aan zoals je dat normaal ook zou doen. Pak daarna een schone make-up brush en borstel over je oren en het puntje van je neus. Borstel ook je wenkbrauwen.”

Let op: “Poets je tanden altijd vóórdat je een self-tan aanbrengt. Je wil niet dat tandpasta in je mondhoeken de self-tan verpest.”

Benieuwd naar nog meer do’s en don’ts? Je ziet het in onderstaande video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Hoewel Isle of Paradise al veel prachtige producten heeft gelanceerd, zullen er binnenkort weer nieuwe lanceringen komen. “Er komen nieuwe producten aan, maar ik mag er nog niks over zeggen. Maar het zal niet lang meer duren…”

Isle of Paradise is verkrijgbaar bij Etos. 

Laatste nieuws