Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eerste beelden nieuw seizoen Ex on the Beach beloven weer veel drama

'Maak je klaar voor een rollercoaster aan emoties'

We zijn de dagen aan het aftellen tot het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start gaat. Het belooft weer een seizoen vol lust, jaloezie en drama te worden. Enne, op de eerste beelden zien we dat daar geen woord aan gelogen is!

Veelbelovend

Volgens MTV wordt het weer een veelbelovend seizoen. “Dit gloednieuwe negende seizoen kan je niet missen, want er is meer DRAMA, meer JALOEZIE en EXtra power dan ooit tevoren”, verklapten ze onlangs al. “De tablet of terror is genadeloos en zal in dit roze seizoen alle zeven zondes opwekken.” Oeh!

Eerste beelden

We hebben inmiddels kennis kunnen maken met de originals die dit seizoen in Ex on the Beach te zien zullen zijn, en nu heeft MTV ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen gedeeld. "Zwemkleding, check! Cocktails, check! Drama, dubbel check! 😈 Maak je klaar voor een rollercoaster aan emoties 🎢", luidt de caption bij de video op hun Instagram. En dat is ook precies wat we te zien krijgen! "Drama is coming" en "Hey f*ckboy, hou je het nu wel langer vol dan twee minuten?" horen we de kandidaten zeggen. We can't wait! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Onverwachte wendingen

In Ex on the Beach: Double Dutch gaan acht sexy singles uit Nederland en België naar het zonovergoten Gran Canaria, waar ze in de villa van alle luxe, zon en lust kunnen genieten voor 24 uur. Daarna slaat de tablet of terror toe, wat zal zorgen voor onverwachte wendingen, verrassingen en een leger aan exen om de singles hun vakantie tot een hel te maken.

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is wekelijks vanaf zondag 14 mei om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf dinsdag 16 mei bij Videoland.  

Bron: Instagram @mtvnl, Grazia archief | Beeld: MTV