Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mike onthult of hij nog contact heeft met Marisol

Spreken de twee elkaar nog?

Tijdens Temptation Island: Love or Leave konden we zien dat Mike het goed kon vinden met single Marisol. Van een romantische klik tussen de twee was echter geen sprake, omdat Mike zijn hart al bezet is. Maarre, hoe is het contact tussen de twee na het programma eigenlijk? In een Q&A op Instagram geeft hij antwoord op deze vraag.

Tweede keer

Iedereen die Temptation Island volgt, kent het verhaal van Mike. Mocht je het toch hebben gemist, dan praten we je graag even bij. Mike was dit seizoen voor de tweede keer te zien in het realityprogramma, samen met zijn vriendin Evie. De twee hebben allebei al eens eerder meegedaan, maar dan als single – en dat is ook precies de plek waar ze elkaar hebben leren kennen. Dit keer wilden ze echter hun eigen relatie testen en bespraken ze voornamelijk hun meningsverschil rondom een kinderwens. Echter had het stel al vrij snel hun antwoorden gevonden en verlieten ze samen Temptation Island.

Marisol

In de tijd dat Mike nog in de villa zat, omringd door knappe vrijgezelle dames, had hij een goede klik met Marisol. Tijdens een vragenrondje op Instagram vraagt een volger zich af: "Heb je nog veel contact met Marisol? Vond jullie band wel speciaal." "Zeker!" reageert Mike daarop. "Ik kende Marisol natuurlijk vóór Temptation al, maar spreek haar zeker nog, bijna elk weekend eigenlijk wel", laat hij weten. Ze heeft dan ook een speciaal plekje in zijn hart. "Marisol heeft me vaak weer overeind geholpen als ik weer eens emotioneel slecht ging." Ahw!

Beeld: Instagram @djkleinemike

Mike en Evie

Hoe het nu tussen Mike en Evie gaat? Daarover kan hij helaas nog niks zeggen. Pas in de allerlaatste aflevering van dit seizoen krijgen we antwoord op die vraagt. En hoewel Mike ook nog niet kan verklappen hoe het op dit moment met zijn kinderwens zit, is hij duidelijk wél tot het inzicht gekomen dat erover communiceren met elkaar de eerste belangrijke stap is. Enne, dat is maar goed ook – want voor Evie was de oplossing al duidelijk in het geval dat Mike níet zou bijdraaien. “Dat is voor mij heel simpel, want het is echt mijn grote wens. En als hij dat echt niet wil, dan houdt het tussen ons op en moeten we elkaar loslaten. Ik kies altijd voor mijn eigen geluk”, zei ze in gesprek met Grazia.

Bron: Instagram @djkleinemike | Beeld: Tom Cornelissen