Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Mattie Valk na vier jaar weer vrijgezel

De twee zijn een poosje geleden als goede vrienden uit elkaar gegaan.

Radio-dj Mattie Valk is na vier jaar weer vrijgezel, zo onthulde hij zelf in zijn radioshow Mattie & Marieke. Hij en zijn vriendin Jamy hebben samen besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Sad!

Uit elkaar

Volgens Mattie zijn de twee al 'een poosje geleden' als vrienden uit elkaar gegaan. Sidekick Joe grapte in de ochtendshow dat de dj zijn bootje 'Jamy' nu een andere naam moet geven. Mattie zelf gaat verder niet te veel op de breuk in. En hoewel de twee al vier jaar bij elkaar waren, woonden ze nog niet samen.

Verliefd

Mattie maakte in 2019 in de ochtendshow bekend gelukkig te zijn in de liefde. "Ik ben enorm verliefd op Jamy", deelde de dj openhartig. "Wij kennen elkaar al een aantal jaar en we zijn ook best al een tijdje verliefd. Ik ben nog steeds een beetje van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt", grapte hij vervolgens.

Tweeling

In 2016 kwam het liefdesleven van de radio-dj nog erg in opspraak nadat er naar buiten was gekomen dat hij niet de vader was van de tweeling van wie zijn toenmalige vriendin Kirsten net bevallen was. Door deze heftige gebeurtenis strandde daarom ook hun relatie. En hoewel Mattie daarna de liefde vond bij Jamy, is ook dat sprookje nu dus helaas na vier jaar tot een einde gekomen.

Bron: AD, Tips & Weetjes | Beeld: NL Beeld