Marieke Elsinga over chemie met Mattie Valk: ‘We denken over heel veel dingen anders’

De band tussen collega's Marieke en Mattie bestaat ook uit ups en downs.

Lees ook

Mattie en Marieke vormen al een tijd een populair radio-duo bij Qmusic. Veel fans spotten de chemie tussen de twee en hoewel er door de jaren flink wat geruchten de ronde deden dat de twee meer waren dan alleen goede collega's, zijn beiden inmiddels dolgelukkig in de liefde. Marieke vertelt in Aran on Tour over de band tussen haar en Mattie.

Chemie

In Aron on Tour pikt RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade bekende Nederlanders op om ze een lift te geven. Ondertussen worden ze flink aan de tand gevoeld door de presentator. Deze keer stapte Marieke Elsinga in de auto bij Aran en vertelt ze het een en ander over haar collega Mattie.

“Wij hebben gewoon een heel fijne chemie. En we denken over veel hetzelfde, maar ook over héél veel dingen anders. Wat voor een radioprogramma goed werkt. En dat hoeven we niet te faken, dat is er gewoon echt”, legt Marieke uit.

Discussies

En hoewel Mattie en Marieke het soms niet met elkaar eens zijn, hebben ze nog nooit ruzie gehad. “We hebben ook weleens pittige discussies op de radio en dat mensen daarna bang zijn dat we om 10 uur de deur uitlopen met ruzie, maar dat is dus nooit zo. Ik heb echt nog nooit ruzie gehad met hem.” Gelukkig maar!

Marieke tekende onlangs nog een driejarig contract bij Qmusic. Voorlopig zullen we haar dus nog wel even op de radio horen. “Maar je moet nooit aan mij vragen voor hoe lang, want ik heb geen idee. Ik zit er helemaal op mijn plek”, aldus de presentatrice.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook