Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Julia Sinning moest liefdesverdriet na Tony Junior 13 weken stilhouden

'Ik moest wachten tot de reünie', legt de beauty uit.

Dat een break-up allesbehalve leuk is, is een ding wat zeker is. Maar als je het 13 wekenlang moet stilhouden, is dat tóch even een ander verhaal. Dit overkwam De Bachelor-winnares Julia Sinning, nadat haar relatie met Tony Junior stukliep. In gesprek met LINDA doet ze openhartig haar verhaal.

Bekendheid

Veel kijkers van het programma dachten al vrij snel dat de knappe brunette mee zou doen voor de bekendheid. Iets wat volgens Julia helemaal niet klopt. "Realityshows kunnen deelnemers wegzetten zoals ze willen. Ik werd voorgesteld als 'Julia die beroemd wil worden'. Dat heb ik nooit gezegd. Ik vroeg aan de productie of ze dat eruit wilde halen, maar het was volgens hen al te laat."

Reünie

Ook de break-up komt ter sprake. Zo vertelt Julia dat Tony er al vrij snel na de opnames een punt achter zette. "Dertien weken mocht ik daar volgens mijn contract niks over zeggen. Ik moest wachten tot de reünie", legt ze uit. "Die is verplicht voor deelnemers, al wilde ik eigenlijk niet gaan."

Maar toen de reünie voorbij was, ontving de beauty ineens allemaal positieve reacties. "Ik had liefdesverdriet en geen contact meer met Tony. Vóór de aflevering begon, stond ik te trillen en kreeg geen lucht. Toen zagen de kijkers pas dat ik oprecht verliefd was." Gelukkig gaat het nu goed met de beauty en liet ze eerder al weten dat 'de liefde die ze voor zichzelf heeft alleen maar sterker is geworden'. You go girl!

Bron: Love Reality, LINDA | Beeld: NL Beeld