De Bachelors Julia over nasleep programma: ‘Het was pittig’

De periode na De Bachelor is heftig geweest voor de winnares.

Lees ook

Julia Sinning won De Bachelor en kreeg de laatste roos van Tony Junior. De twee kwamen er in Nederland echter al vrij snel achter dat het toch niks ging worden en dus besloten ze om er een punt achter te zetten. Wat volgde was een turbulente periode voor Julia, die naast liefdesverdriet ook met veel kritiek moest dealen. Tegenover Shownieuws vertelt ze nu over de nasleep van De Bachelor.

Rollercoaster

Julia's deelname aan De Bachelor was een complete rollercoaster. “Het was heel erg spannend. Ik ben compleet uit m'n comfort zone gegaan en heb er een hele mooie vriendinnengroep aan over gehouden. Maar het was wel pittig”, vertelt ze.

Nadat alle afleveringen waren uitgezonden kreeg Julia bakken met kritiek over zich heen, iets waar de brunette het maar moeilijk mee had. “Het liefdesverdriet is pittig geweest. Ook alle comments op social media waren heftig.”

Kritiek

De nasleep van het programma was daarom ook pijnlijk te noemen voor Julia. “Juist omdat ik het doodeng vond om überhaupt aan het programma mee te doen”, legt ze uit. “Ik ben altijd een beetje terughoudend in de liefde en vind het moeilijk om me open te stellen. En juist omdat ik die barrière over ben gegaan en alsnog heel veel negativiteit over me heen kreeg… Dat is gewoon vervelend”, aldus Julia.

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws

Zie ook