Oei: zo ontdekten de Kardashians dat Tristan Thompson weer vreemdging

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje door de familie.

In december vorig jaar kwam er opnieuw een cheating scandal over Tristan Thompson naar buiten. De basketbalspeler, met wie Khloé Kardashian een dochtertje heeft, was voor de zoveelste keer vreemdgegaan. En deze keer bleek hij ook nog eens een andere vrouw zwanger te hebben gemaakt… Khloé vertelde onlangs dat ze dat rotnieuws van haar zussen moest horen. Maar hoe zijn Kim, Kourtney en Kylie er eigenlijk achtergekomen?

Buiten de lijntjes

Het nieuwste seizoen van The Kardashians is sinds april te bekijken. Er zitten beelden in van het moment waarop de Kardashians ontdekken dat Tristan weer buiten de lijntjes heeft gekleurd. Dat was al eens eerder gebeurd, onder andere op het moment dat Khloé hoogzwanger was van hun dochtertje True. Zij is inmiddels alweer vier jaar oud en had tot voor kort ouders die bij elkaar waren. Het verbaasde veel mensen dat Khloé ondanks alles bij Tristan bleef.

For the whole world to see

Afgelopen december barstte de bom: er werd een bericht naar buiten gebracht over Tristan. Hij zou op zijn 30e verjaardag vreemd zijn gegaan en de vrouw in kwestie zwanger hebben gemaakt. Zij heeft een paternity suit aangevraagd, een rechtszaak om formeel de identiteit van de vader van een kind vast te kunnen stellen. Tristan bleek de vader van het kindje te zijn en de hele wereld was erachter: he cheated again.

In de aflevering van The Kardashians zien we hoe Kim met haar moeder Kris aan de telefoon hangt. Ze heeft dan net via-via gehoord over de paternity suit en zegt: “Zijn hele verklaring staat erin. Hij geeft toe dat hij in Houston een dame heeft ontmoet en dat hij op zijn 30e verjaardag met haar naar bed is geweest. Ik heb het naar hem gestuurd en gevraagd of Khloé er al iets van afweet. Ze weet nog niks.”

Never-ending

Meteen daarna belt Kim Kylie om haar het verhaal te vertellen. Zij reageert luid en duidelijk: “Is Tristan the worst person on the planet?” Ook Kourtney krijgt het nieuws te horen en de zussen stellen samen een tijdlijn van de gebeurtenissen op. Ze zijn allemaal in shock en Kylie noemt de situatie een “never-ending swirl“. Het is immers niet de eerste keer… Kourtney voegt er nog aan toe: “never-ending betrayal, dat is het”. Het sneuste van alles vinden de zussen dat Khloé al heel lang droomt van een zoontje, dat die vrouw nu van Tristan heeft gekregen. “Een random vrouw waar hij een nacht mee heeft doorgebracht. F*ck you.”

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws