Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Jakop deelt met welke kandidaat hij een fling had

Aha!

Eating With My Ex: Going Dutch S3

In Eating with my Ex: Going Dutch dineren twee bekende exen met elkaar om een en ander uit te praten. Dit keer was het de beurt aan Prince Charmings Jakop en Chris. In een teaser onthulde Jakop dat hij een intiem momentje met een andere kandidaat beleefde, maar met wie was dit?

Intimiteit

In een teaser van Eating with my Ex was eerder al te zien dat Chris Jakop vraagt of hij in de villa intiem is geweest met de andere vrijgezelle mannen. “Oh, wat een spannende vraag”, reageert Jakop hierop. “Ik heb niet echt sex gehad met iemand, nee. Ik heb wel geknuffeld en gezoend. En dan lig je tegen elkaar aan en dat is heel spannend. Maar ik vind dat geen sex.” We kregen echter nog niet te horen met wie Jakop dat intieme momentje beleefde.

Scott

Nu de aflevering te zien is, krijgen we eindelijk antwoord op deze vraag, want ook Chris is daar benieuwd naar. "In de villa? Met wie?", vraagt hij dan ook. "Met Scott. En met Casper heb ik dat ook gedaan", geeft Jakop toe. Dat er iets tussen Jakop en Scott was gebeurd, lijkt echter nieuw te zijn voor Chris.

"Dat wist ik denk ik nog niet. Je hebt verteld dat jullie gezoend hadden, maar heb je de rest dan bewust achtergehouden?", vraagt Chris. "Nou je mag het zeker weten, maar we hadden een fling, ja. En we hebben gezoend." Jakop deelt dat hij en Scott nog veel contact hebben, maar dat een liefdesrelatie er niet inzit.

De nieuwste aflevering van Eating with my Ex: Going Dutch staat nu op discovery+.

Beeld: discovery+