Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Love Islands Rowenna

Ook deelt ze helaas minder leuk nieuws...

Premiere  Max Verstappen: Anatomy of a Champion

Love Islands Rowenna zit niet bepaald stil. Zo neemt ze regelmatig met lover Donny de leukste dansvideo's op en is ze dol op reizen. Iets anders waar ze gek op is? Dat zijn sieraden. Op Instagram deelt Rowenna dan ook het leuke nieuws dat ze in samenwerking met Lucardi haar eigen sieradenlijn heeft uitgebracht.

Grote droom

"Eindelijk mag ik het met jullie delen! Een grote droom is van mij uitgekomen: ik heb een eigen sieradenlijn bij Lucardi", deelt een dolenthousiaste Rowenna. "Sieraden betekenen veel voor mij, omdat ik ze altijd krijg of geef bij bijzondere momenten in mijn leven. Veel van deze mooie en minder mooie momenten uit mijn leven ga ik de komende tijd met jullie delen."

Rowenna is niet de enige die in de wolken is met haar sieradenlijn, ook Donny is megatrots. "Ik ben zo f*cking trots op jou. Je werkt er superhard voor, was bang om je werk op te geven. Maar kijk wat je tot nu toe allemaal bereikt hebt! Omdat je in jezelf geloofd. Hou van je ♥️." Awh!

Minder mooie momenten

Rowenna wil komende tijd mooie en minder mooie momenten met haar followers te delen. Helaas deelde ze gisteren iets heel vervelends.

Rowenna is momenteel met Donny op Curaçao, maar helaas kan ze niet bepaald genieten van haar tijd daar. In haar stories vertelt ze namelijk dat ze veel pijn heeft aan haar gezicht. "Even een update vanuit hier. De huisarts is net langsgekomen omdat ik helaas nog veel pijn heb. Hij heeft me doorverwezen naar de KNO-arts. Daar gaan Donny en ik nu naartoe. Hopelijk is alles goed en kan ik snel herstellen", deelde ze.

[gallery ids="545273,545274" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

In een volgende story vertelt de realityster dat ze helaas een beginnend abces heeft. "We komen net bij de KNO-arts vandaan. Helaas heb ik een beginnend abces. Ik heb nu zwaardere antibiotica gekregen in de hoop dat deze aanslaat..." We wensen je veel beterschap, Rowenna!

Beeld: BrunoPress/ Patrick van Emst