Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Love Islands Rowenna zet Donny in het zonnetje

Wat een lief stel!

premiere Forever Young

Ze stonden bijna twee jaar geleden in de finale van Love Island, en hoewel ze er uiteindelijk niet met de prijs vandoor gingen, hebben Rowenna en Donny elkaar helemaal gevonden. We zien regelmatig schattige kiekjes en lieve video’s van het stel voorbijkomen. Dit weekend bereikte Donny en Rowenna een flinke mijlpaal, en dat hebben ze op Instagram gevierd met een lief kiekje.

Anderhalf jaar samen

Dat je de liefde kunt vinden in een realityprogramma weten Donny en Rowenna maar al te goed. De twee verlieten vorig jaar dolverliefd de Love Island-villa, maar drukten nog geen stempel op hun relatie. Ze wilden zeker weten of die bijzondere spark ook in Nederland aanwezig zou zijn. En ja hoor, niet veel later maakten de twee bekend officieel een stelletje te zijn. Enne, het gaat nog altijd super goed tussen Rowenna en Donny.

De twee vierden afgelopen weekend namelijk dat ze alweer anderhalf jaar bij elkaar zijn. "1,5 jaar samen ♥️ Op nog veel meer mooie momenten samen met jou 🏝️🥰", schrijft Rowenna bij een reeks lieve kiekjes van haar en Donny. Donny reageert ook onder de post: "Making memories together ✨♥️", schrijft hij. Lief!

Blunder

Al tijdens Love Island kwam Rowenna erachter dat Donny een echte gentlemen is. Zo vertelde ze onlangs over een awkward moment tijdens de opnames, waarbij Donny haar van een blunder heeft gered. Donny had namelijk gezien dat Rowenna was doorgelekt in haar bikini en ging naar Nina toe, zodat zij dat aan haar kon vertellen. “Had Don dat dus gezien, maar hij wilde niet dat ik me schaamde, dus hij had het tegen Nina verteld. (…) Dus dat was wel echt superlief. Dat vond ik eigenlijk gelijk al tien punten.” Ahw!

Bron: Love & Reality | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230330 - premiere Forever Young Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Donny Navajas Sanchez en Rowenna van der Linden